Dark Wing Duck

Kallas: Dacke

Född: 1996

Kom till Stall Lindsberg: 2000,

Dacke var en av ridskolans mest älskade Ponny men i slutet av sommaren 2022 blev Dacke sjuk och fick somna in. 

Alladin

Kallas: Allan

Född: 2014

Kom till Stall Lindsberg: Aladdin är en egen avkomma av hästarna Nalle och Patsy som idag inte längre bor kvar hos Berit.

Eftersom att Allan inte passade in som ridskolehäst så har han nu fått flytta till ett annat kärleksfullt hem.

Attyglen Millie

Kallas: Millie

Född: 2008

Kom till Stall Lindsberg: Våren 2018

Berit föll för Millies utstrålning och gångarter och köpte henne till ridskolan. Millies far Ballycorrigan Mist är en kändare och enormt fin connemara hingst.

Pågrund av att Millie var en känslig ponny som hade svårt för nya ryttarefick hon flytta vidare till en ny fin familj där hon kommer trivas super bra!

Delicato

Kallas: Delicato

Född: 2013

Kom till Stall Lindsberg: Egen avkomma efter Nalle & Pretty.

Nalle rymde våren 2012 (räknades ut efter nedkomsten) till Pretty och denna rymning uppdagades ej förrän i januari då det blev klart att Pretty var dräktig (det började sparkas i magen) och inte bara ett matvrak som sats på bantning under hösten. Det man dock inte visste i januari var hur långt gången hon var.


Delicato är såld och har flyttat till en ny familj, vi kommer aldrig att glömma vår omtyckta Delicato.

Hagens Julia

Kallas: Jullan

Kom till Stall Lindsberg:

Jullan har varit en omtyckt ponny, som nu fått avsluta sin karriär och har flyttat till en bekant till Berit som sällskapshäst.

Newgrange Tom

Kallas: Tom

Född: 2006

Kom till Stall Lindsberg:

Köptes in som hopphäst men började senare användas som ridskolehäst. Tom har sålts till en av Berits elever, men han bor fortfarande kvar hemma på gården.

Knytte´s Niljsus

Kallas: Knutte

Född: 2004

Kom till Stall Lindsberg: 2010

Knutte eller som han egentligen heter Knytte`s Niljsus är ett Gotlandsruss född 2004. Kusin med hingsten och ridskolehästen Nalle som inte längre finns kvar i verksamheten. Knutte blev utbildad av vuxen för att bli hingst men var för stor och såldes därför till Stall Lindsberg.

Knutte var en trogen ridskolehäst som efter flera år på ridskolan tröttnat, därför har han nu fått flytta till en annan familj som kommer att pyssla om honom som den prins han är.

Tina

Kallas: Tina

Född: 2009

Kom till Stall Lindsberg: Våren 2015

Tina byttes ut med gamla ridskolehästen Ärtan. Tina är en envis ponny som fick bli dräktig och nu blivit mamma åt lilla Tintin.

Tina var inte så förtjust i att vara ridskolehäst och hon har nu förflyttats till ett bättre hem, vi kommer sakna vår fina Tina.

Pärlan

Kallas: Tuttan

Om Pärlan:

Tuttan var en omtyckt häst på ridskolan, hon lärde många elever att rida under sin tid som ridskolehäst. Tuttan är mamma till ridskloehästen Prinsen, som även han är lika omtyckt som hans mamma var. Tuttan finns inte längre med oss.

Black Beauty

Kallas: Brolle

Om Brolle:

Brolle befann sig ett bra tag på ridskolan, han var en väldigt het ponny vilket gjorde att han inte riktigt passade in i verksamheten. Han såldes som tävlingsponny, och det passade honom bra.

Ärtan

Kallas: Ärtan

Om ärtan:

Ärtan var en speciell häst, en riktig donna. Det visade sig att Ärtan inte passade som ridskolehäst och byttes därför ut mot ponnyn Tina.

Donna

Kallas: Donna

Om Donna:

Donna var en omtyckt ponny, med mycket humör. Hon lärde många barn att rida och har tillfört mycket till ridskolan. Donna finns inte längre med oss.

Ducati 678

Kallas: Nalle

Om Nalle:

Nalle är pappa till Delicato, Allan och Tintin, samt kusin med gamla ridskolehästen Knutte. Han var en riktig busponny och passade därför inte in som ridskolehäst, han lämnades tillbaka till hans uppfödare.

Trulsa

Kallas: Trulsa

Om Trulsa:

Trulsa var en trogen ridskoleponny, som spenderade många år på Stall Lindsberg. Trulsa lärde många elever att rida och blev en stor favorit i stallet. Trulsa finns inte längre med oss.